Royal Black
AnisNajwa here
* 17 y/o and SPM*
Letak code tagboard



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: AnisNajwa

2012
Friday, January 20, 2012 | 9:40 AM | 0 comments


Assalamualaikum.

Happy New Year Guys. Biar pun dah lambat. Hehe .Haa.Harini tetiba rasa mcm nak update,tangan rajin nak menaip. So lets start. This year aku form 5. Im a spm candidate yoo. Tak percaya rasa. Rasa mcm baru form 4 lagi. Wuuu :( Baru sekolah 3 minggu, dah ada cuti CNY. Wuhuuuu . Bestnye ^^ Tapi cuticuti pun ada jugak class. :') Rajin sgt cikgu2 sekolah ni. :) Tahun ni kene blajar je . takleh memain. serius. ni utk masa dpn. nak masuk u ape, kerja ape semua brgantung result spm kan. Tapi dalam 3 minggu sekolah ni, prangai tahun lepas masih ada lagi kot. Kene berubah.InsyaAllah . :)

Future .
Friday, July 15, 2011 | 9:17 AM | 0 comments
Assalammualaikum .
Hi , dah lame gila tak update blog kan . malas gila rase , dahlah tadek idea . tak mcm org lain . idea dtg mencurahcurah gitu . ni pon tadek idea ni . serious kot . baik takyah ade blog je rase kan . hm , Kdah ,
Next week ade exam lagi . Kenape exam diwujudkan . --' benci benci . Tak cukup ke kalau exam setahun sekali . kenape msti nak banyakbanyak . ok fakk fakk . apeape pon mintakmintak lulus je semua subject . Taknak ade failed . Aku takut math mode aku failed . serious . aku tak brape nak phm ah bab-bab dlm mathmode ni . bia pon ade org ckp sng kan . Tapitapi , bagi aku lah kan add math better dari mathmode . Serious kot . So mathmode please grow up k . Alamdullilah ah bab chemis yg baru aku bljar ni mmg phm . so rase mcm syok je blaja chemis ni bia pon dulu maki hamun chemis ni susah ah enth pape ah kan kan .  Kdahcukup .
Ha . dis sunday ade sports day . so monday is holidayyyyyyyyyyyyy , Yeayyyy . HARRY POTTER , PLEASE .  haha tetibe .
Jgn nak zoom sgt lah kan . Tak edit dan tak cantik .  kbye ,

Bye People . Lots Of Love , <3

I WANT CUTI BACKKKKKKKKK !
Sunday, June 12, 2011 | 4:38 AM | 0 comments
Asslammualaikum .
Today dah SUNDAY . Tomorrow MONDAY ? waklu ! baru rase semalam baru cuti . ni nk g skolah balik . watdehel der . hak halahh . kasot pon tak basuh lagi . <aku mmg pemalas> , mujo ah homework takde . <syg cikgu 4 bestari . Muah lelaju .>  aku emo gini sebenarnye , aku rase malas nak g sekolah , nak duduk rumah memanjang . nak tidur ikot suka , bagon ikot suka , makan bilabila mase . tgk tb . main fesbuk/twitter <well , baru ade sebenarnye twitter tu . hahaha . tak pandai sgt lagipon , btw follow me @anisnajwa16 > ok dah bab ni . Ptg semalam g tc dengan family tercinta dengan cousin . tgk je ah gmba dia kay . <sume gmba tak edit . malas>




















sikik je gmba nye . biarlah buruk pon . tak kisah kan ?


HAPPY BIRTHDAY ABAHHHHHHHHHH 


- Love You sho much 
-Moga panjang umur 
-dan dimurahkan rezeki 
-smoga sihat selalu
-sorry tadek birthday present lagi , no money :( hehehe . 

Teheeee .


Ok dahh , Hari khamis haritu ite g bandar , Tgk KL GANGSTER . Awesome gilaa , Best ah . Aaron Aziz hensem skali . hehehe . ;D 


Bye . ESOK SEKOLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH . Malas ah . --'

Terharu ni
Wednesday, June 8, 2011 | 11:49 AM | 2 comments
Assalammualaikum .
Hi , lagi bape hari lagi nak sekolah kann . arghhhh bencikkk . tanak g sekolah . nak duduk rumah je
 . boleh tak boleh tak . bajek ah boleh kan . malas nak g sekolah . malas nak tahu pasal result <risau ah ade failed> . malas nak iron baju/kain/tudung sekolah . malas nak duduk kt perhimpunan . malas nak kene spotcheck . semua mls . tapi rajin nak jumpe kawan je . hehehe . ok dah mengarut . Lain cite pulak . huh . okay ni terharu gila ah kan  sbb an mmbr ite an tulis pasal ite kt blog dia . Terharu ah kan . :D korang nak bace ke ? alala , tiannye . bajek ah sgt ade org nak bace kan . tapi tak kire . bace jugak . haha . meh nak kasi link . tekan siniiiiiiii  .

Ni haa dia tuan blog dia . Love you . xx 
Ni Apih . Kiteorang kwn jee . tapi kite kacik okay . kan ?  Kite knl tahun ni . Dia baru pindah sekolah ai tahun ni . memule dia masok an seminggu dua tu ke lebeh dia mmg sombong gila ah kan . tapi bile dah lame lame kiteorg kacik . Dia sbena nye bapak ah bising . kuat buli . slalu tak puas hati . banyak ah lagi kan , tapi dia baik . yer baik tapi bajet gangster ah . hahaha . die kuat buli . sila jauh kan diri anda dari dia . hahaha . Gurau pih . :D haa , Ni byk nasihat utk kau , tolong ah denga kay , haha . nahh . 
--> Ingt Allah sokmo . Jage diri kau molek . tolong ah syg nyawa kau . Jgn buat krja bodoh . Pikir mase dpn tahu . hahahaha . 

ok dah . Hm . kepade follower tu kan . I love you so much . haha . tak sangke ade jugak org follow . muah sikitt . Biar pon tak ramai mcm org lain , tak sampai lima puloh pon dah selok gini . hehe . Lantak lah kan . sorry ah kalau tak sempat nak follow balik . kononnye lah . haha . nal link korang . nak follow . okay dah byeeeeeeeeee . Love yaa . xoxo 

Awesome :D
Monday, June 6, 2011 | 11:27 AM | 0 comments
Assalammualaikum .

Hari tu tite tido rumah Dayah . ade Tirah sekali . bukan sehari kite tido rumah dia tau , tapi tiga hari . hahaha . mak&abah dia takde , balik kampung , so kite temankan dia #tahudahbaik . :)

Jogging 
Pagi haritu kiteorg jogging kat benteng . eh silap . bukan kiteorg tapi cuma Dayah & Tirah je jogging . tite itot je . mls jogging . hehehe . mase dieorg dah habis jogging , Adik baru dtg . pahtu borakborak then balik . duduk rumah dyh jap . eh bukan jap , lame ah . ptg tu baru balik rumah . takkan ah sampai tak balik rumah kan . tapi mlm tu g balik rumah Dayah .  :D




East Coast Mall (ECM)
Mase  hari Sabtu (4.6.2011) , kiteorg keluar bandar . tak berape nak best sangat kot . boring ah . semua nak ber-couple , dah aku ? Fine , mmg suka tgk org dating . suke nyebok2 . dah lupekan , Tgk je ah gmba , tak se-best gmba korang , #tetibe .

me.me.me.me.me.me 

me.Tirah.me.Tirah.me.Tirah.
I.LOVE.YOU.GOOD.FRIENDS




OK Bye















kau bacelah kalau kau nak tahu . peace .
Sunday, May 15, 2011 | 11:21 AM | 2 comments
Assalammualaikum , hai . sihat semue ? haa , hari sabtu haritu hangout dgn super duper awesome people   Trah , Iyra , Tyah ♥ Trah sgt comel dgn baju purple nyee  Iyra omey angat . ♥ Tyah tok soh ckp ah , mmg lawo sokmo die . k , die paling gojes dgn wedges dia tu  ok kiteorg semue sbena rancang nak g library memule , tapi lbrary tutop kod . dah kol 1 lebeh mase tu agknye . haha . pukol 11 lebeh , Iyra and Trah dah smpai rumah . mmg gila ah time tu , ingt tak jadi g dah sebab tadek transport . :( so , kiteorg call teksi . Ya Allah pakcik tu , mcm nok maroh je ckp . geram tahu , rase kalau jmpe nok smcdown lajulaju . tapi sekbaik sbenanye pakcik tu baik . dia peramah lah . :D ok dah . bla bla bla , malas nak cite . kiteorg tak tgk LU LANGSI LU MATI . tapi kiteorang karoke (suare Tyah mmg sedap gua ckp lu *ayt Tyah tu) and amik gamba , jadi model bagai , kan Tyah , Iyra ? haha , Love you both . Trah tak selalu dgn kite sbb die ade dgn bf dia , takpelah . :D Love you Trah 





 










































Jgn pndg Tyah lame sangat , ade org jugak kt bawah tu , pandang lah die jugak ,
hahaha :) okay sila lah lempang/tendang/smcdwn saya . hahaha :D kbye

Tujee gamba , ni pon curicuri kt blog Iyra and Tyah .Sorry korang . malas edit bagai . hehe . Love you 





With Much Love 
 Anis Najwa 



:)
Friday, April 1, 2011 | 11:20 AM | 0 comments
Hi , Tomorrow , Akim Af dtg Kuantan mybe . Insya-Allah . Oh yeahhh . mntkmntk lah esk boleh kua . Nak jmpe Akim yg hensem comelcomel tuu :) mmg selok sikit ni ha , bukan sng nak jmpe artis kan . Alah tak sabar nye . ececeh bajet cnfirm dapat kua ni .  haha . harapharap boleh lah . :) . Hope dpt jmpe lah . :) Auww suke nyee . Grr selok lagi . #biakelantok .
Akimmmmmmmmm <3



Boyfriend saya , Jealous Please , :)
*oktipu* :D 
Jom Serang Zenith Hotel Esokkkkk . :) 

Labels:



Old things