Royal Black
AnisNajwa here
* 17 y/o and SPM*
Letak code tagboard



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: AnisNajwa

kau bacelah kalau kau nak tahu . peace .
Sunday, May 15, 2011 | 11:21 AM | 2 comments
Assalammualaikum , hai . sihat semue ? haa , hari sabtu haritu hangout dgn super duper awesome people   Trah , Iyra , Tyah ♥ Trah sgt comel dgn baju purple nyee  Iyra omey angat . ♥ Tyah tok soh ckp ah , mmg lawo sokmo die . k , die paling gojes dgn wedges dia tu  ok kiteorg semue sbena rancang nak g library memule , tapi lbrary tutop kod . dah kol 1 lebeh mase tu agknye . haha . pukol 11 lebeh , Iyra and Trah dah smpai rumah . mmg gila ah time tu , ingt tak jadi g dah sebab tadek transport . :( so , kiteorg call teksi . Ya Allah pakcik tu , mcm nok maroh je ckp . geram tahu , rase kalau jmpe nok smcdown lajulaju . tapi sekbaik sbenanye pakcik tu baik . dia peramah lah . :D ok dah . bla bla bla , malas nak cite . kiteorg tak tgk LU LANGSI LU MATI . tapi kiteorang karoke (suare Tyah mmg sedap gua ckp lu *ayt Tyah tu) and amik gamba , jadi model bagai , kan Tyah , Iyra ? haha , Love you both . Trah tak selalu dgn kite sbb die ade dgn bf dia , takpelah . :D Love you Trah 





 










































Jgn pndg Tyah lame sangat , ade org jugak kt bawah tu , pandang lah die jugak ,
hahaha :) okay sila lah lempang/tendang/smcdwn saya . hahaha :D kbye

Tujee gamba , ni pon curicuri kt blog Iyra and Tyah .Sorry korang . malas edit bagai . hehe . Love you 





With Much Love 
 Anis Najwa 




Old things | New things