Royal Black
AnisNajwa here
* 17 y/o and SPM*
Letak code tagboard



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: AnisNajwa

Future .
Friday, July 15, 2011 | 9:17 AM | 0 comments
Assalammualaikum .
Hi , dah lame gila tak update blog kan . malas gila rase , dahlah tadek idea . tak mcm org lain . idea dtg mencurahcurah gitu . ni pon tadek idea ni . serious kot . baik takyah ade blog je rase kan . hm , Kdah ,
Next week ade exam lagi . Kenape exam diwujudkan . --' benci benci . Tak cukup ke kalau exam setahun sekali . kenape msti nak banyakbanyak . ok fakk fakk . apeape pon mintakmintak lulus je semua subject . Taknak ade failed . Aku takut math mode aku failed . serious . aku tak brape nak phm ah bab-bab dlm mathmode ni . bia pon ade org ckp sng kan . Tapitapi , bagi aku lah kan add math better dari mathmode . Serious kot . So mathmode please grow up k . Alamdullilah ah bab chemis yg baru aku bljar ni mmg phm . so rase mcm syok je blaja chemis ni bia pon dulu maki hamun chemis ni susah ah enth pape ah kan kan .  Kdahcukup .
Ha . dis sunday ade sports day . so monday is holidayyyyyyyyyyyyy , Yeayyyy . HARRY POTTER , PLEASE .  haha tetibe .
Jgn nak zoom sgt lah kan . Tak edit dan tak cantik .  kbye ,

Bye People . Lots Of Love , <3


Old things | New things