Royal Black
AnisNajwa here
* 17 y/o and SPM*
Letak code tagboard



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: AnisNajwa

Terharu ni
Wednesday, June 8, 2011 | 11:49 AM | 2 comments
Assalammualaikum .
Hi , lagi bape hari lagi nak sekolah kann . arghhhh bencikkk . tanak g sekolah . nak duduk rumah je
 . boleh tak boleh tak . bajek ah boleh kan . malas nak g sekolah . malas nak tahu pasal result <risau ah ade failed> . malas nak iron baju/kain/tudung sekolah . malas nak duduk kt perhimpunan . malas nak kene spotcheck . semua mls . tapi rajin nak jumpe kawan je . hehehe . ok dah mengarut . Lain cite pulak . huh . okay ni terharu gila ah kan  sbb an mmbr ite an tulis pasal ite kt blog dia . Terharu ah kan . :D korang nak bace ke ? alala , tiannye . bajek ah sgt ade org nak bace kan . tapi tak kire . bace jugak . haha . meh nak kasi link . tekan siniiiiiiii  .

Ni haa dia tuan blog dia . Love you . xx 
Ni Apih . Kiteorang kwn jee . tapi kite kacik okay . kan ?  Kite knl tahun ni . Dia baru pindah sekolah ai tahun ni . memule dia masok an seminggu dua tu ke lebeh dia mmg sombong gila ah kan . tapi bile dah lame lame kiteorg kacik . Dia sbena nye bapak ah bising . kuat buli . slalu tak puas hati . banyak ah lagi kan , tapi dia baik . yer baik tapi bajet gangster ah . hahaha . die kuat buli . sila jauh kan diri anda dari dia . hahaha . Gurau pih . :D haa , Ni byk nasihat utk kau , tolong ah denga kay , haha . nahh . 
--> Ingt Allah sokmo . Jage diri kau molek . tolong ah syg nyawa kau . Jgn buat krja bodoh . Pikir mase dpn tahu . hahahaha . 

ok dah . Hm . kepade follower tu kan . I love you so much . haha . tak sangke ade jugak org follow . muah sikitt . Biar pon tak ramai mcm org lain , tak sampai lima puloh pon dah selok gini . hehe . Lantak lah kan . sorry ah kalau tak sempat nak follow balik . kononnye lah . haha . nal link korang . nak follow . okay dah byeeeeeeeeee . Love yaa . xoxo 


Old things | New things