Royal Black
AnisNajwa here
* 17 y/o and SPM*
Letak code tagboard



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: AnisNajwa

Accident
Tuesday, March 22, 2011 | 11:12 AM | 0 comments
Assalammualaikum , hai , :D ok lets straight to the point okay , Isnin 21 March 2011 , me and adik (Uyi) accident di simpang 4 dekat dgn SKSI . accident motor dgn kereta , Hello kereta okay , Gila kan . ==' so now ,  Alhamdullilah lah , kteorg tak super teruk kan . tapi Uyi lagi parah dpd me tahu . Pity him . Dia kene 13 jahitan kat lutut kanan dia and 4 jahitan kt siku kanan dia . :'( and me hanya lukaluka di lutut kiri , siku kanan , and calarcalar bagai . tapi sakit dia Ya Allah , sakit tahuu . nak tido pon susah . nak mkn gne tgn + sudu agak susah . nak ikat rambut sndiri pon tak boleh . Can you imagine that ? Pray for us yer Darling , so we can get well soon . Amin . Oh yer , mybe my baby ego akan dijual and takboleh dah bawak motor . *sobsob*  hm Moral Of The Story , Jgn bawak motor/kereta lajulaju yer Darl , Hati-hati kalau bawak motor tadek lesen tahu *sangat mnyusahkan parents you oll kalau you oll accident tadek lesen tau* , And the last one , Brek lah motor/kereta you oll mase nk kelua/masok/jalan kt simpang manemane okay . *trust me okay* -tibe-  haha , i ade pngalaman accident ni , so just trust me yer , haha , and also ade pngalaman masok kelua balai , jmpe Polis bagai . :) Gila takottt . Seriousss kod , nervous gila babi tgk polispolis tuh .  Hello First time ftf dgn polis biaselah kan . haha . Alhamdullilah semua bjln dgn lancar , now , polis tgh siasat . Doakan semua okay yer , :) and again , Hati-Hati Bawak Motor/Kereta okay . :)



Sincerely , Anis Najwa Mohamed Nazim *cehhh


Old things | New things